És l’aparell més innovador en el tractament de la cel·lulitis i greix localitzat.
Lipomassage® by Endermologie®, l’última revolució en el tractament de la cel·lulitis

La cel·lulitis és un trastorn d’origen hormonal i circulatori complex que afecta a 9 de cada 10 dones. La seva localització en la hipodermes fa que sigui un problema difícil de eradicar. És usual, fins i tot en dones primes, que presenten les antiestètiques “cartutxeres”. Quan LPG va crear Endermologie fa 20 anys, va suposar una autèntica revolució en l’estètica.

¿Com podem tractar la cel·lulitis?
La cel·lulitis es tracta actuant bàsicament sobre els teixits conjuntius hipodèrmics, estimulant la vascularització i l’eliminació de les toxines.

¿Com funciona Lipomassage®?
Gràcies a la tècnica Lipomassage® es mecanitza el teixit aconseguint diverses accions:
1. Acció circulatòria: augmenta la vascularització millorant l’oxigenació dels teixits.
2. Acció anti-retenció de líquids, realitza drenatge limfàtic reactivant la circulació dels sistemes venós i limfàtic.
3. Acció antipell de taronja, elastificant tot el teixit conjuntiu i reduint la fibrosis.
4. Acció anti-greixos localitzats, aconsegueix mobilitzar els greixos en profunditat, incrementa la lipòlisis, i la destrucció dels greixos.
5. Altres accions. Lipomassage® by Endermologie®. no es limita als tractaments anticel.lulítics, sinó que ofereix un ampli ventall de tractaments como cames cansades, flacciditat cutània, eliminació dels greixos localitzats en el cos de l’home, recuperació de la silueta de la dona...

Lipomassage® by Endermologie®. redueix la cel·lulitis i els problemes de greix localitzat de determinades àrees corporals, principalment: braços, esquena, abdomen, natges, malucs i cuixes, aconseguint una remodelació corporal i una reducció del volum corporal, així com una millora significativa de la silueta, tant en l’home com en la dona. Lipomassage® ofereix resposta als principals problemes estètics, però adaptant-se a las particularitats de cada persona.

S’ha de patir per estar guapa?
A diferència de la liposucció, aquest és un tractament no invasiu, és indolor i molt agradable. De fet una de les seves múltiples aplicacions es troba en el benestar, contribuint a una relaxació i eliminació de l’estrès.

Resultats científicament demostrats